Saturday, April 5, 2014

Frumusetea si naturaletea au propulsat-o in atentia producatorilor lake oroville de la Hollywood, ia


Dupa 25 ani de la debutul lake oroville in cariera cinematografica, Tia Carrere a ramas celebra pentru rolul din serialul de aventura care a strans lake oroville milioane de fani, acesta fiind de altfel cel mai important proiect pe care l-a realizat.   lake oroville
Nascuta pe 2 ianuarie 1967 in Honolulu, Hawaii, Tia Carrere s-a mutat in Los Angeles pentru a incepe o cariera de succes ca actrita si model. Primul rol important l-a obtinut in 1985, in serialul american Airwolf. Si-a marit succesul dupa ce a aparut in celebrul show General Hospital, unde a jucat timp de 2 ani, pana in 1987.
Frumusetea si naturaletea au propulsat-o in atentia producatorilor lake oroville de la Hollywood, iar in 1989 ar fi putut sa dea lovitura carierei dupa ce i-a oferit un rol important in Baywatch pe care l-a refuzat deoarece ar fi trebuit sa renunte la filmarile pentru Wayne's World 2, continuarea primei parti in care Carrere a atras atentia publicului cu rolul Cassandrei.
In 1992 s-a casatorit cu producatorul Ellie Samaha si a aparut in mai multe filme produse de sotul sau. A continuat sa joace in filme cu priza la public ca True Lies, unde l-a intalnit pe Arnold Schwarzenegger, lake oroville in Rising Sun, un thriller inspirat de romanul lui Michael Crichton, in care a jucat alaturi de Sean Connery si Wesley Snipes.
Adevarata celebritate a cunoscut in perioada 1999-2002, cand a primit rolul principal in serialul de aventura Relic Hunter, unde a interpretat-o pe Sydney Fox, o femeie arheolog lake oroville sexy si descurcareata, care ajutata de asistentul ei Nigel, incearca sa recupereze artefacte pierdute si sa rezolve mistere. Relic Hunter este inspirat din seria Indiana Jones si jocurile video Tomb Raider. Serialul a avut succes la inceput, dar n-a rezista decat 3 sezoane, perioada in care a strans un numar mare de fani, in mare parte si datorita actritei, care era atunci in topul celor mai sexy femei.
Vanatoarea de comori a fost mare lovitura a carierei, insa se pare ca i-a adus si ghinion, pentru ca dupa acest serial, actrita lake oroville a jucat in filme proaste si n-a mai avut nici un rol celebru. De la Sean Connery lake oroville si Mickey Rourke, actrita de origine hawaiiana a ajuns sa joaca numai cu necunoscuti.
In 2003, Tia Carrere a facut o miscare care i-a rotunjit veniturile si i-a sporit si mai mult popularitatea: a pozat goala pentru Playboy, iar numarul in care apare actrita a fost cel mai bine vandut in acel an. Fotografiile au fost relansate in editie germana a revistei pentru barbati in 2006.
Pasionata de mica de muzica, Tia Carrere a continuat cu visul ei si a lansat mai multe albume muzicale. in 2009 a obtinut premiul Grammy pentru al treilea album "Ikena", la fel si in 2010, pentru albumul ei cu muzica hawaiiana.
Ultimii doi ani au fost mai prolifici pentru frumoasa actrita care a obtinut cateva proiecte mai importante, un rol in serialul In Plain Sight si unul in filmul Gutshot lake oroville Straight care va aparea in 2013. In plus, Tia Carrere este vocea lui Judy Reeves din desenele animate Scooby-Doo! Mistery Incorporated.
Despre mine
▼  2012 (1184) ►  noiembrie (197) ►  octombrie (405) ▼  septembrie (582) Clipe de groază! Buzdugan, implicat într-un accide... CE MAŞINĂ are Ovidiu Lipan Ţăndărică! Oana Turcu o învață lake oroville pe Laura Cosoi cum să scape de... MARINA ALMĂŞAN NU suflă un cuvânt despre DIVORŢUL ... Aşa arată Mihai Bendeac după ce a slăbit 10 kilogr... Oana Turcu o învaţă pe Laura Cosoi să scape de rid... Valentina Pelinel: lake oroville «Eu şi Cristi facem yoga săptăm... El îl va înlocui pe Dorian Popa în «Pariu cu viaţa... Biletul BLESTEMAT. Ce a patit o tanara la un an du... Luminita Anghel trăieşte şi acum din succesul de l... Premieră la "Vocea Romaniei" - Un concurent este p... Alexandra Stan l-a chinuit 23 de ore pe "Brad Pitt... Pana unde merge dorinta unei studente de a schimba... "Ménage à trois" in Himalaya: o femeie lake oroville se casatore... Masura de austeritate fara precedent in Franta. Pr... Hollywood vs Biserica Catolica: 12 filme boicotate... S-au dezbrăcat ca să salveze agricultura TOTUL E O FĂCĂTURĂ? "Robert Pattinson s-a împăcat ... Cum vede Antonia finalul unei zile perfecte? Ovi a primit 15.000 de euro din partea statului no... Scrisorile lui Stanca / Dragă Horia Brenciu, Ce sexy e nevasta lui Mihai Petre, în luna a şapte... Gabriel Cotabiţă, în tandreţuri cu o brunetă Oana Lis a depus, ieri, actele lake oroville de divorţ! Exerciţiile lake oroville la spalier nu au fost niciodată atât d... A vrut sa trimita un SMS iubitei, dar mesajul lui ... Ce au simţit Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu când... Apariţie surprinzătoare a Andreei Marin! Sexy şi d... Au fost declasificate dosarele secrete britanice d... Cutremurele de 8,6 şi 8,2 grade din Indonezia, pro... 47 Ronin, cel mai mare film al lui Keanu Reeves lake oroville de... Evoluţiile foarte bune pe care le-a avut la PSG în... Ibrahimovici, susţinut de o mulatră sexoasă: "Este... Sexy Cruduţa, dorită de alte televiziuni Poftiţi în «Regatul Piticilor»! Chinezi

No comments:

Post a Comment